Susque8

Welcome to Rustic!

Susque8

WE LOVE IT HERE, YOU WILL TOO!

In 2011 vonden we op deze plek onze "bonheur" en begonnen aan een nieuw avontuur, ver weg van de drukte in de stad. We renoveerden deze vroegere boerderij - die deel uitmaakte van de brouwerij- met ecologische materialen. We delen sinds 2018 graag ons geluk op deze mooie plek met onze gasten. * Jeroen en Els * Wonne, Joba en Minte *

ONS VERHAAL

UW GASTGEZIN

Jeroen

Jeroen werkt als leerkracht Nederlands. Daarnaast biedt hij informaticaoplossingen op maat en refurbisht hij computers in zijn bedrijfje informagique. Hij speelt improvisatietheater bij "Les épatés Gaumais". Jeroen is een echte keukenprins en houdt van bakken en fermenteren.

Els

Els werkt in het onderwijs als gepassioneerde buitenjuf. Ze heeft bovendien een ergopraktijk, gespecialiseerd in het intergreren van archaïsche reflexen. Ze brengt haar tijd het liefst door buiten, tussen de planten en kruiden.

Wonne

Wonne heeft een passie voor talen- ze spreekt vloeiend Nederlands, Frans, Engels, Duits en Luxemburgs. Ze speelt gitaar, piano en ukulele. In haar vrije tijd tekent ze graag in animestijl, gaat op kamp met Jeunes & Natureen doet rollenspellen.

Joba

Joba is een actieve plantenfee met groene vingers. Haar latte macchiato verdient 5 sterren. Ze spreekt uitmuntend dierentaal.

Minte

Minte is een sportieve dame. Ze houdt van knutselen - liefst met reyclagemateriaal. Ze speelt trompet. Tussen maart en oktober leeft Minte buiten en krijg je haar met geen stokken binnen.

CONTACTEER ONS

Neem contact op met ons om uw persoonlijke vakantie te plannen.

Bel ons

+32 473 356 434

Stuur een email

bnb@susque8.be

Adres

15, Rue des Chasseurs Ardennais 6810 Izel

Een heerlijke omgeving om energie op te doen. Prachtig gewandeld. Supervriendelijke uitbaters. Een adresje waar we zeker terugkomen.
Georges De Wilde
Wandelaar